Jump to content


Photo

Network Olympus not started core


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ololo

ololo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 13 August 2018 - 03:56 AM

Hi
 
a new installation of windows 2012 R2 all available updates are installed.
installation was selected with postgres
installation was successful
ver: NETwork-olympus 1.0.0 beta 1
 
web works.
when entering the login and password error: SERVER Server: "core not started".
 
services:
network olympus scanner service running
network olympus core service stop
olympus webserver running
olympus dataserver running
 
in the logs they write that they are waiting for the kernel to start.
the launch of the kernel service does not help error 1053: the service did not respond to the request promptly.

 

what could be the problem?



#2 Armo

Armo

    Support

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male

Posted 13 August 2018 - 05:06 AM

Hello.

 

Thanks for your feedback.

 

We've found what the problem is. Let us know if you installed Olympus on a VM.

The beta version cannot be installed on a virtual machine for security reasons. The release version won't have this restriction.
Actually, we may release an update to this beta version soon that will remove this restriction.


#3 ololo

ololo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 13 August 2018 - 08:06 PM

yes the system is running on a virtual machine.
 
I would like to get a beta without any restrictions with this problem.
 
in response, feedback from all problems or lack thereof.


#4 Armo

Armo

    Support

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male

Posted 13 August 2018 - 11:54 PM

The new version should be coming in a few days. We'll inform you.

 

Thanks.



#5 Armo

Armo

    Support

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male

Posted 16 August 2018 - 05:41 AM

The first update for the beta is now out. Everyone can now install and use Olympus on virtual machines:

https://www.network-...ork-olympus.exe






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users